Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mo


det vill jag

det vill jag

friska i ut tallbarr darr men sitter kvar spänst spänt uppspänt väl

ett talpar du jag vi talar

bäst att gå ut tala ute ett tydligt samband bandare bondar bundis

det sticks men

sticker ut att ta sig an
ta ansvaret svara för
det oss vi

förbund förbunden dig




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 368 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-12-06 13:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
i mellanrummet
i rummet
andas
bygger vi
sambanden

fint bygge

2017-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Taly