Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OJ OJ

Vilken jättebild det blev på föregående




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 436 gånger
Publicerad 2017-11-29 17:49



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det gör väl inget...träd kan man inte få nog av...:-))
2017-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP