Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från Google! Obs! innehåller nakenhet! ;)


Dina ögon bränner hett!

Tänk att få stanna stunden

Bara för en liten liten sekund

 

Kysser dig genom tid och rum

I vinterkylan värmer du min frusna kropp

 

Dina ögon bränner hett

När du ser på mig passionerat

 

Älskar när du rör vid mig smeksamt

Under täcket ger vi oss hän i en naken härlighet

Copyright" (©)Lars Krister Hedlin  2017-11-29




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 659 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2017-11-29 18:18



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
Passion, härligt!
2018-01-05

  StinaJ VIP
Heta sensuella ord.
2017-12-05

  Salvation Pepper
"Kysser dig genom tid och rum"

Fint!
2017-12-04

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, nu när kylan kommer behövs närhetens värme...känns gott...
2017-12-04

  Karina"Kia"
Sensuellet och mjukt vackert!
2017-12-02

  Sommarina VIP
Härliga ord att läsa.
2017-12-01

  Ingrid Trolle
Sensuellt och vackert
2017-12-01

  Fem hjärtan VIP
Ljuvligt och passionerat!
2017-12-01

    ej medlem längre
Vilken hyllning till kärleken och sensualismen!
2017-11-30

  Marita Ohlquist VIP
I kärlekens namn!
2017-11-30

  ULJO
Så fint
2017-11-30

    ej medlem längre
Passion helt enkelt.
2017-11-29

  Maj-Lis VIP
Kärleksfullt
2017-11-29

    ej medlem längre
Vackert sensuellt.
2017-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin