Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från Google! Obs! Innehåller nakenhet! :)


Verkligheten är så vacker med dig!

Du viskar till mig så underbart

Känner mig så härligt glad

Jag är älskad och stark med dig

 

Vi somnar varmt i varandras famnar

Vaknar sen av passionerade kyssar

 

Din vackra underbara blick säger kom

Kyss mig igen min älskade

 

Vi älskar till doften av kärlek

Snart far vi till solvarmt land

Verkligheten är så vacker med dig

 

Copyright" (©)Lars Krister Hedlin  2017-11-29

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 671 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2017-11-29 18:21



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Genomlycklig känsla i din text
2018-02-09

  WyS VIP
Vacker!
2018-01-09

    ADI Nehlin
Ljuvligt
2018-01-05

  Angel of love
Varmt och vackert skrivet <3
2017-12-15

  StinaJ VIP
Fint skaldat.
2017-12-05

    Ting69
Fina ord.. nakna ord.. verkligheten är så vackermed dig..
2017-12-04

  Salvation Pepper
Behagfullhet!
2017-12-04

  ResenärGenomLivet VIP
Så kärleksfullt och vackert...
2017-12-04

  Karina"Kia"
Varmt och kärleksfullt skrivet.
Stolt glad över sin kärlek,härlig upplyftande text!
2017-12-02

  Ingrid Trolle
Här har du lyckats
väldigt bra. Mycket
fint.
2017-12-01

  Fem hjärtan VIP
Underbar kärleksdikt!<3
2017-12-01

  M.Eta
Så fint skrivet till den man älskar.
2017-11-30

  Anya VIP
Tycker sista raden lyfter hela texten. Tycker om textens varma ton.
2017-11-30

  Marita Ohlquist VIP
"Verkligheten är så vacker med dig"
Underbar kärleksförklaring!
2017-11-30

  ULJO
Riktigt bra
2017-11-30

    ej medlem längre
I kärlek och passion skapas de varmaste, innerligaste landskap. Fin text!
2017-11-30

    ej medlem längre
Härligt när verkligheten och varje dag är vacker tillsammans.
2017-11-29

  Maj-Lis VIP
Ömt och vackert
2017-11-29

    ej medlem längre
Ord som visar att kärleken är underbar.
2017-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin