Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord

Jag vet att jag förstör
att ord kan ta sönder allt
nu letar jag efter ord som kan reparera
för jag har hört att det ska gå
att man kan få nya chanser
att man får göra misstag
men jag vet inte om det gäller mig
mina reaktioner är kanske helt orimliga




Fri vers av Ananas
Läst 412 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-11-29 21:17



Bookmark and Share


  Linda Åkesson
Känner igen...
2021-03-28

  Stay Golden
Follow the heart ^^
2017-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas