Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet i en livbåt

Nu har jag lagt mig lugnt i en livbåt
Och sagt att du får hämta mig
Om jag hoppar i så blir jag våt
Men om jag drunknar är det väl okej

Du dansa fint med en kamrat
Nu kan ni segla jorden runt
Jag slipper höra på en massa prat
Och alla historier som egentligen är strunt

Jag ligger här och gråter en skvätt
Jag borde tagit med mig rep och sten
Och vi alla hade vetat vad som då hade skett
Fast är inte säkert att jag hade orkat röra på mina ben.




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 604 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-29 22:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream