Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han

En sådan som han är inte bra
det ser jag på långt håll.
För på dina känslor och behov
har han ingen jävl koll.

Men på sina dyra glas
och en nyinköpt flaska med sprit
ska snart få honom att flumma runt
och snacka en massa skit.

Han drömmer om sin gammla fru
han tycker var så mjuk och go.
Det enda som du fått göra
är att putsa hans fula sko.




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 523 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-29 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream