Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mot ändstationen

 

 

Skriver, rappt
över hennes hår, något
rikare, i puderrosa
spår, ansiktets konturer
formar tid, i ett gungande rum
som bromsar in, i Åkarp
stavar, mig igenom, som att
musiken, suckade
Barnen vill sitta, deras röster
i helium, 17:15 i Burlöv
Ändstationen, i gyllengul
paletå
Någon springer, i en rulltrappa
hans språk är inte
mitt
det låter som att han
sjunger
Hon kliver av, vid Triangeln
doften av jasmin, fastnar
i min mun, jag skriver
det




Fri vers (Fri form) av Kozo
Läst 206 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-11-30 01:12



Bookmark and Share


  i af apa
Varför fångar alltid
um. kommentaren?!!
Nåt skumt är det...; )
men javisst
det kokar hem
under locket.
2017-11-30

    ej medlem längre
och Texten hem rullar
under locken +
2017-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo