Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

väntan/porträtt.

Snön far sig och om.

 

Kringsnurrande flingor söker

sitt viloläge på min vante,

Där ligger de med sina små hjärtan och

pulserar.

 

Man söker med blickens irrfärder en

fast punkt att hålla, att stå.

 

Mina djupa andetag frostar sig och då

ser jag att isen lagt.

 

Jag håller om mig själv.

Det är så kallt nu.

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 548 gånger och applåderad av 13 personer
Utvald text
Publicerad 2017-11-30 10:43



Bookmark and Share


    J. Herward
En nästan organisk text i det sätt du lyckas fånga sinnenas samspel med miljön och reaktionen när snökristaller landar i din vante!

Ord och bilder jag inte visste fanns, sådana texter lever jag för!

Keep on going!
2017-12-11

    tehdog
fint!
2017-12-05

    ej medlem längre
ursnö i denna fina stjärna.
2017-12-01

  Anya VIP
Vackert om vinterns antågande. Tycker särskilt om viloläget på vanten. Talande.
2017-11-30

  ULJO
Men din text värmer
2017-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP