Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julmarknad

Nu är det väntans tider
och julen närmar sig
då är det tid att köpa
en fin present till dig

När julens klocka ljuder
jag söker mig till stan
det börjar bli bråttom
snart är det dopparedan

Affärsgatan är pyntad
med julens vackra ljus
och trängseln är gemytlig
den går från hus till hus

Jag har ej någon önskning
och det är ganska svårt
kanhända ska jag köpa
en sak till hemmet vårt

Ett smycke av silver
jag tror att du vill ha
en mysig lammullströja
kan också kännas bra

En flirt i bokaffären
där flera titlar står
en thriller eller skröna
blir det du kanske får

I blomsterhandeln finns
en stjärna som är röd
det blir julens gåva
för våran kärleksglöd

En doft av fina världen
parfymen som luktar gott
en kofta röd som kärlek
för kvinnan som är flott

Min shoppingtur är över
och nöjd jag känner mig
då julklappen är fixad
en fin present till dig

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 671 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2017-11-30 14:13



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Åh, så fina klappar
du här har lagt i
julklappsrim. så
glad hon ska bli!
2017-12-03

    ej medlem längre
En gåva med en tanke bakom känns det extra skönt att få ge. En skön känsla skapar din text.
2017-12-03

  Maria Sundelin VIP
Julklappar köper jag året om

2017-12-02

  Karina"Kia"
Julklappsrim i flera rader och man min blir nyfiken vad som den käresta får eller blev det allt?!

Snacka om shoppingrunda i rim.. Wow!
2017-12-02

  aol
Verkligen ett så fint julrim man kände sej mysigt glad tack för din fina juldikt.
2017-12-01

    ej medlem längre
Vilket underbart julklappsrim! :-)
2017-12-01

  Eva Langrath VIP
Fin julklappstur
2017-11-30

  Maj-Lis VIP
Bra att den julklappen är klar
2017-11-30

    ej medlem längre
fint shoppingtur bland julstämning och klappar ...vackert

2017-11-30

    ej medlem längre
Du fångar tidens känsla väl när julen väntar runt knuten!
2017-11-30

    ej medlem längre
Mycket julstämning och lite stress ryms i din fina text..
2017-11-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint rimmat om julmarknad och klappar till kärleken.
2017-11-30

  Marita Ohlquist VIP
Kärleksfulla klappar
på rim så fint här
hon blir nog glad
kvinnan du har kär!
2017-11-30

    ej medlem längre
En glädjens tid!
2017-11-30

  M.Eta
Svårt att välja på alla klappar stora som små, men verkar veta vad hon gillar att få! Hoppas det blir bra! Fint rimmat!
2017-11-30

  Anya VIP
fint om att glädja någon. Jaa många klappar kan det bli.
2017-11-30
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO