Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Humöret

 

Hennes humör beror på vad det är för väder. 

Mitt beror på hennes. 




Fri vers (Fri form) av Onomatoprofet VIP
Läst 472 gånger och applåderad av 10 personer
Utvald text
Publicerad 2017-11-30 14:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP