Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto Eva Langrath redigerad text från 2008


Samtidigt

skådar ögat
praktfullt röda
guld och grönska
bjuder avsked

nakna grenar
på en annan strand
har redan lämnat
förbereder sig för vila

himmel och vatten
långt där borta
bergstoppar blåa

© Eva Hedlund fd. Langrath november 2017




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 609 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-11-30 17:02



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Mycket vackert.
2017-11-30

  ULJO
Ljuvligt diktat
2017-11-30

  Fulbergarn
En observation
2017-11-30

  aol
Drömmande vackert skaldat,
2017-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP