Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
utom


sträcker

man anpassar sig sa hon

tänk på den enarmade riddaren så sa hon

men var han hon enarmad utarmad

sträck ut
i sporrsträck rid ut




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 318 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-12-02 13:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
i galopp vägen fram
river upp landsvägsdamm :)
2017-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Taly