Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just du


Det som har varit,
Det är du
Det som kommer,
Är just nu
Det som är just nu,
Är upp till
Ingen mindre,
Än just du




Bunden vers (Rim) av Okande VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-11-30 18:44



Bookmark and Share


  danne //
I mitt rike är dessa ord
väldigt tilltalande

en spegelbild av mig själv
som jag vet är så

varför se tillbaka, när det är framåt man strävar mot......

kraftfullt med styrka som ger hopp om en bättre framtid.
Tack
2018-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Okande VIP