Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku - sovande knoppar


sovande knoppar
väntande kala grenar
vårens äppelblom




Bunden vers (Haiku) av Annaemi VIP
Läst 540 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-12-01 18:44



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
Fint haiku-flöde. Minner om vår i december.

2017-12-03

  Chawa VIP
Tillförsikt och längtan i skön förening!
2017-12-01

  Marita Ohlquist VIP
Bra Haiku om naturens gång!
2017-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP