Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det känns som det konstiga som pågår börjar bli lite hm, pinsamt och jag skrattar tyst i min utsatthet.


Men vem är det?

Oj, vad dom ordnat det bra för sig, tänkte den stackars kvinnan. (Det är jag som är kvinnan.) De skulle utveckla verksamheten och nu sitter de ovanför och har avlyssning genom kvinnans dator. (Kan man det?) Ja, det är så de bevakar att den prostituerade inte råkar illa ut i sin bostad, då när kunden tar henne eller när hon visar sig för männen genom sin dator och de säger thank you, thank you, varje gång det kommer in en slant till kontot.

Det hela började med förövaren, där någon kan ha pratat illa om och förväxlat den utsatta kvinnan med en prostituerad, med samma namn. Ja, det var så det gick till när förövaren fick sina vanföreställningar. Och nu i den här stunden sitter den oskyldiga kvinnan och tänker att det känns som det konstiga som pågår börjar bli lite hm, pinsamt och jag skrattar tyst i min utsatthet. (Det är jag som känner det pinsamt.) Och nu förstår jag hur det hänger ihop och hur situationen har utvecklat sig, men det är kanske bra att det nu äntligen blivit lite komedi i den här filmen, för tänk när förövaren inser sina vanföreställningar ja, jag menar då inser han väl samtidigt hur brottsligt han betett sig mot den utsatta kvinnan. Hur ska det då gå för honom? Jag som bara vill veta vem som är biologisk far till mitt barn (94) inte få en massa kunder ordnat till mig, jag som inte ens gillar sex..Ja, ni förstår säkert hur jag menar.

-Bevare mig väl!

-Det var min mormor från där ovan som reagerade.

-Jaj istenem, szegény n? és ártatlan gyermekei.. (Ungerska.)

-För visst måste jag väl tro, att vi är fler som lyssnar..

-Magyarországon rokonai szívesen fogadnak Svédországot!

"Jag har aldrig sett henne förut." hördes så en mansröst.
"Hör hon allting?" frågade en kvinnoröst

-Ja, ni har ju kapat mig, ville jag bara skrika.

Men till vilken nytta? De verkar inte förstå..




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-01 00:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP