Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

563.Novembers...

...gjutjärns abstrusa dagar
öste i en avdomnade tid
avtrubbade och enahanda
ligger de tysta i väntan
på "Palladium Brudklänning!"

skymningen drunknade
i domherrars kärleksbröst...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-12-01 08:09



Bookmark and Share


  petter rost
"Novembers gjutjärns..." – å milda tid, vilken bild!
"... i en avdomnande tid
avtrubbade och enahanda..." – vilken förstärkning av denna bild!
Och att drunkna
"i domherrars kärleksbröst..."
– du kan då erbjuda de mest svindlande resor!
2017-12-02

  aol
Underbart väntande i tystnaden.
2017-12-02

  Ronny Berk
Bra så - jag tycker om tyst väntan !
2017-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP