Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KRASST KONSTATERANDE - haiku

Döden väntar lugnt

redo bak livets kuliss

att inta scenen

          




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 503 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-12-01 17:07



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Har ingen invändning...så är det bara...
2017-12-04

  ULJO
Så är det. Men han kan gott vänta länge där i manegen
2017-12-04

  Petter Wingren
Ingmar Bergman-varning
2017-12-03

  KattenKin VIP
Snygg haiku!
2017-12-03

    ej medlem längre
Så intar han huvudrollen till sist... Bra haiku!
2017-12-03

    ej medlem längre
Så är det, klockrent..
2017-12-02

  Poeten Salvador VIP
Just nu är det lite för många begravningar för mig!!!
2017-12-02

  M.Eta
Tur man inte vet innan när den kommer! Haiku som väcker tankar på vad komma skall!
2017-12-01

  Marita Ohlquist VIP
Då är det oväsentligt om man spelar huvudrollen eller är statist!

Du är duktig på att skriva Haiku, tre små rader med bra och tankeväckande innehåll.
2017-12-01

    ej medlem längre
Döden tillhör livet...ingen undantas.
2017-12-01

  Larz Gustafsson VIP
"Vem är du?"
"Jag är döden"
"Har du kommit för att hämta mig?"
"Jag har sedan länge gått vid din sida..."

Max von Sydow och Bengt Ekeroth i "Sjunde Inseglet".
2017-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP