Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första december...

 

 

slutna ögon

 smekande beröring vaggas

tid, en evig vän




Fri vers av Rise Little One
Läst 515 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-12-01 09:41



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Sköna ord...mjukt och fint skrivet...
2017-12-04

  Karina"Kia"
Åå.. Så vackert skört mjukt skrivet..(viskar till dig)
2017-12-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Fridfull och vacker dikt!
2017-12-01

  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfullt!
2017-12-01

  Quasimodo
Ord som får en att vaggas med!
2017-12-01

    ej medlem längre
Vackra ord om tiden och livet.
2017-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One