Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är från början en del av min dikt "Fantomen på ungdomsgården", men jag tyckte att dessa rader funkade väldigt bra som en egen dikt. Vad tycker ni?


Utbrytarna

Jag vill dö
sa du
och lutade huvudet mot min axel

Jag med

Vi flydde villakvarterens
galler

Du viskade mitt namn
på ett språk ingen annan förstod

Vi bröt oss in någonstans
för att bryta oss ut




Fri vers (Fri form) av blekhet VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-12-01 11:10



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
På kornet diktat, om ungas dramatiska tankar och känslor. Riktigt bra!
2017-12-01

  Larz Gustafsson VIP
Jag har alltid trivts bra med utbrytare.
2017-12-01
  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP