Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vet att jag faller


Hon går genom livet med en puls
Som i en sång dansar hon med i takt

Ord är bara en liten del
Av allt hon sagt

Hon väljer dem med omsorg
Förstår att hon ingenting egentligen vet

Ger av sig själv
Men bara i hemlighet

Hon är vackrare än natthimmelen
Svårare än en gåta

Rör mig på djupet
Den enda jag kan tillåta

Hennes ögon glimmar som kristaller
Värmer mer än miljoner marschaller

Du vet att jag faller




Övriga genrer av S~A •••
Läst 585 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2017-12-01 11:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert..
2017-12-24

  Rise Little One
Spännande och gåtfull är kärlek....
2017-12-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Gåtfull text med flera bottnar att fundera över.
2017-12-01

  Marita Ohlquist VIP
En intressant och spännande text som ger utrymme för olika tolkningar!
2017-12-01

    Orkiden
Gillar den...
2017-12-01
  > Nästa text
< Föregående

S~A •••
S~A •••