Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bytt penna

Jag har inte slutat dikta
jag har bara bytt penna
Tänker mycket
oroas över mitt osynliga bläck.

Det är kanske i periferin man finns till.

På en arena alena
viskar jag min sanning

Om någon ser mig där
ser de mig mer än någonsin tidigare.




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-12-01 11:57



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Befriande skrivna ord. ..
:}
2017-12-21

  KYREUS of Sweden
Hej-hej
2017-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP