Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MIRAKLET

Mirakulöst nog
vaknar jag till liv
varje morgon
En gång ville jag det inte
men
några behövde mig
så jag fortsatte
vakna till liv
varje morgon
Mirakulöst nog




Fri vers av Lennart Arvidsson
Läst 279 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-12-01 12:05



Bookmark and Share


  Hopplös själ
Tycker du beskriver livet i dina texter!
På ett rättfram och självklart sätt!

Gillar just det självklara i det!


2017-12-03

    ej medlem längre
Kärlek och omtanke är miraklet.
2017-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Lennart Arvidsson
Lennart Arvidsson