Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu börjar en tid av väntan, förväntan och kanske en liten stund av stress då och då. Här kommer del ett i Stresskalendern.


Stresskalendern/1

 

1) Dagens lucka öppnar sig lätt och gärna
I den kan man läsa..

 

En låga hopp,

en låga lugn, en låga tålamod

och en låga längtan.

 

Alla samlas de inför en advent.

Det brinner i stearinet...

och allt är kanske som det ska

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-12-01 16:21



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Se upp. Hjärt- & kärlsjukdomar är ofta stressrelaterade.
2017-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP