Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några ord kan väcka så mycket mer än vad blott orden i sig kan förmedla ...


Så innerligt nära du känns ändå ...

... trots den värld
som finns emellan
vilken får det att kännas
som om du vore alltför
långt borta för att 
jag dig någonsin 
ska kunna nå ...

 

 

 

 

 

______________________

Tidigare publicerad här i juli 2012




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-12-01 18:43



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Berörande och kärleksfullt...
2017-12-04

  Yrre VIP
Tack den behövde jag just nu, för hoppets skull.
2017-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP