Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är dags att vakna

När du tittar ut genom fönstret
och du ser fåglar falla ner.
Tänker du aldrig att något måste vara fel?
I så fall är det nog dags att börja se sig om.

När rökmoln kväver våra nära och kära
Och barnen hostar ikapp på dagis.
Trollen från sagorna blir verkliga
Och tar över och styr våra liv.

Människor och djur blir varor och säljs.
Pengar och makt blir viktigare än känslor.
Skam är en känsla som saknas hos fler och fler.
Hatet lever utan lag på våra gator.





Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 795 gånger och applåderad av 12 personer
Utvald text
Publicerad 2017-12-01 19:51



Bookmark and Share


  Marcus B
Den proletära sinthomen.
2018-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream