Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mental idrottsutövning

Som tur är har sanningen bättre kondition än lögnen,
det gäller att håll ut bara.




Övriga genrer av Johan Strömstedt
Läst 254 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-12-01 20:32



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Utomordentligt bra formulerat!
2017-12-02

    ej medlem längre
Så sant! :-)
2017-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Johan Strömstedt
Johan Strömstedt