Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Annars mörker

Taggtrådsnerverna
lägger sig för att vila
förhoppningsvis
sjunker jag ner
i dvala
genom natten
längs floden
endast stjärnorna
är vittnen
annars mörker

Den valda ensamheten
är brutalt underskattad
detta enda har livet lärt mig




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 206 gånger
Publicerad 2017-12-01 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP