Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hej, har du en liten stund?

det här tar bara någon minut
lovar
eller
kan vi ringa?
fråga hur vi mår
lite snabbt
jag vill prata dig och mig
det tar inte lång tid
kan du komma hit?
så jag kan andas din doft
lite snabbt
och spara i en burk i mitt huvud
kan du hålla mig i handen?
och sen släppa
precis när jag känner mig trygg
släpp mig så det känns som jag faller 90m från turning torso
lite snabbt bara
så jag kan glömma
hur jag målade dig i hemlighet
i huvudet
lite snabbt bara
hur dina ögon glänste plåttaksblankt av tårar
som en glödlampa med svart ljus

minns du trädet vi ristade in våra namn mitt i natten
minns du vår första kyss i ett publikhav med tusentals hjärtan
som sträckte sig mot varann
hur världen blev flytande med suddiga konturer
minns du
hur du sa att jag var som en borttappad ängel
hur vi kunde vara borttappade ihop
på en slumpmässigt utpekad plats på en snurrad felskalig jordklotsmodell

minns du
hur du lovade att älska
hur du svek
snälla minns
lite snabbt bara
släpp sen
sluta skriv
radera mitt nummer
håll inne ivern
låt mig falla
låt mig dö
lite snabbt bara
det är över på ett ögonblick
jag lovar!
det blir bäst så
lovar




(det borde finnas en lag på att numret på den man varit otrogen mot automatiskt raderas, tack på förhand apple)






Fri vers (Prosapoesi) av glitterflicka
Läst 357 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-12-01 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

glitterflicka