Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I

I tiden en tanke 

jag föder

 

jag föder dig här 

här där jag är 

 

nu 

nu är du här 

 

där jag är

i tanken




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-12-01 21:02



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Välkommen tillbaka<3
2017-12-02

    Peter Söderqvist
Finurlig text som växer när jag läser den igen.
2017-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP