Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

natt är i dagning
målar så

så över  himmel
så där jag ser 

viska mig ord 
rör vid min hud

var den jag är
nära 


hör mig jag viskar
med läppar som bränner 

känn mina ord 
måla din  hud

ömt vill jag känna
beröra och se

dina ögon som ber
du
jag vill ha mer

så bara så
 
 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 477 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-12-01 22:12



Bookmark and Share


  ULJO
Briljant
2017-12-04

    Sefarge VIP
Berörande ord
Som värmer.
Ömt beskyddande
Tack!
:}

2017-12-03

  M:tin
Vackert och mjukt!!!!!!!
2017-12-02

  Karina"Kia"
Mjukvacker kärlek,så fantastiskt bra med silkespenna skrivet!
2017-12-02

    Peter Söderqvist
Vackert.
2017-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP