Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
repris


M.A.G.I

Sakta rinner sanden mellan verklighet
och fantasi

bildar en gång
en stig

sammansluter väven
förenar det okända med det
kända

hon har rest ett vindskydd
på stigen mellan två världarna

ser sol och måne
dag och natt


kvinnan söker frågorna som ej kan
besvaras i "verklighetens" värld
svar av stympad art
narra ej den vise

den vita ormen biter av sitt eget huvud

eld
osläckbar


det enda sanna
var en lögn

overkligheten åt upp verkligheten

nakna paragrafer drunknar i kaoset
av sprängda pärmar

vansinnet tog av sig sin förklädnad
och där stod förnuftet

skälmskt leende vandra kvinnan bland
den döende strukturen

ser fågel Fenix resa sig upp och ur
grå askan

med vita vingar flyger han in i gryningen




Fri vers av Elwania
Läst 481 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-12-02 00:07



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
ord vilka kommer är
avklädd själ
2017-12-17

  aol
Underbart om en resa genom kaos och lugnet och förnuftet som dom slutliga vinnarna.
2017-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Elwania
Elwania