Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mardrömmar

Jag drömde
att jag blev
anklagad
för det värsta
av det värsta

Jag har
gortfarande
panik nu när
jag vaknat

Jag drömde
att jag
ljög
när jag sa
att jag var OK

Jag blödde från mina sår i drömmen
Jag blöder nu i min själ när jag vaknat

Jag är rädd för att om jag blundar
så vaknar jag upp i drömmen igen

Jag är rädd att mitt OK
inte kommer vara OK




länge


till.




Fri vers (Fri form) av Hogstedt
Läst 272 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-02 06:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hogstedt
Hogstedt