Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fallen Ängel

En ängel grät och hon gned sina händer
Full av ånger...
men tyvärr så var det för sent

Hon hade satt allt för djupa sår i andras själ
och sakta föll hon nu ner mot marken

Vingarna som hon så stolt hade burit på var nu borta
Hennes ögon var inte lika ljusblå som då en gång
och hon var nu på väg mot en säker död




Fri vers av Therés
Läst 452 gånger
Publicerad 2006-05-31 19:32



Bookmark and Share


    NoMi F
Denna dikt är sorglig men
ack så vackert framfört
Tycker om
2006-06-24

  DanSan
*

Ja så föll ännu en . . . Usch . . .

Du skriver så skönt . . . .

MVH Dan


*
2006-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!