Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Somt är stort; somt är smått

Jag har fått många år på mig att tänka

Det har gjort att jag

fått en hel del att skriva om

Somt är stort

Somt är smått

Men det mesta är sånt

som har berört mig

på något sätt




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 441 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-02 11:39



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Man tar av sin
egen fatabur
2017-12-04

  Öknens Ros VIP
Det lilla i det stora har också sin betydelse.
2017-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP