Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andra december...

 

bläcket doftar välkända bokstäver

penslar en förälskad rot i mitt hjärta

varje skimrande tanke

förgyller vårt vi

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 419 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-12-02 18:38



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Guldpoesi!!
2017-12-06

  ResenärGenomLivet VIP
Gillar din "adventskalender"...det finns säkert något som kan förgylla varje dag...
2017-12-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Guldförgylld poesi om två, som blir ett vi.
2017-12-02

  Karina"Kia"
Att finnas åt varandra och vara tillsammans!

Så ljuvligt vackert du speglar!
2017-12-02

    ej medlem längre
Magiskt vackra ord.
2017-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One