Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För oväntad ensamhet

 

Tidsstänkta är mina frusna händer

bär ännu minnen av dina röda naglar

 

när finner känslan dig åter

när smeker din doft min kind varm

 

i ruset är jag medveten din saknad

i dagen ropar mina tankar din stillhet

 

vidare öppnar sig hjärtat

för oväntad ensamhet.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-02 15:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP