Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MOTVALLS MAN

mot alla vindar

utom en

alltid i strid för

sanningen

bojkottad, fredlös

lyst i bann

sådan är han -

en motvalls man

 

 

mot ateism

och feminism

syndikalismen och nazism

mot religion och politik

driven av himmelsk dynamik

 

 

en motvalls man

i vått & torrt

mot porr och droger

och abort

i deras fotspår

de som brann

för sanningen

en motvalls man

 

 

LARZ GUSTAFSON  2/12 2017

 

 

Det är sjukt att samlas i en flock på Sergels Torg och skrika som dårar. Sinnessjukt. DÅ är det ingen som snackar om fanatism!

Vedervärdig masspsykos!




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 469 gånger
Publicerad 2017-12-02 16:17



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fint flyt och rim
2017-12-13

    ej medlem längre
Visst är det masspsykos, en hetsjakt på män! Man kan undra varför inget av allt detta har kommit fram förut i så fall, men plötsligt allt på en gång!
2017-12-02

  Fulbergarn
ja du håller stilen
2017-12-02

  Öknens Ros VIP
Ja, du visar tydligt vad du tar avstånd ifrån! Frågan är vad som blir kvar.
2017-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP