Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lide


Grundtanken
står sig

Jag och du och aldrig
mera

Ser så klart i natten
stjärnklart

Grumlad fingertoppskänsla
med stidsvagnsbeslutsamhet

Människan springer
jagar

Rosorna på kinden
upphör

Helt stilla hon dör
där

Vid kluckande bäckar
ståtliga tallar

Mejslade naturfenomen
polarsken

Att aldrig mer älska
dig






Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-12-02 17:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vemodsvackra ord.
2017-12-02
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP