Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jul för Oss

Läka, löpa sant att stöpa

Vill och valla

Jul till alla och

Blinkande Stjärnebloss

 

Bara för oss.

 

Julegranens grannaste kula,

Tappa , lappa och

sopa upp en smula 

Glitter i var vrå

 

Bara för oss två.

 

Ljus och glimma julaftons timma

Stek och lek snaps och visa

Samt kyssen under misteln vilken grej

 

Bara för dig och mig.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 414 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-12-02 21:07



Bookmark and Share


  ULJO
Så fint
2017-12-04

  KYREUS of Sweden
Rara ärter.
2017-12-03

    ej medlem längre
underbart och vackert
smider du orden
som en varm kram
fina du! :)
2017-12-02

  Fulbergarn
ha ha, kalas :)
2017-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP