Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eva Hedlund


Advent

Första ljuset tänt

bakom gråheten finns solen gömd
huvudet fullt av bomull
tankarna gömda bakom

igår besökte vi en grav
citaten upplästa i en bil
speglar en bit av ett liv

boken för mig in
i en grym verklighet
slavrutten till Europa

snuva och hosta
blir till ett ingenting

© Eva Hedlund fd Langrath 2017




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 668 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-12-03 12:56



Bookmark and Share


  ULJO
Så fint
2017-12-04

  Anya VIP
Fin lunk i denna. Jag läser den högt och den har en positiv och mörk sida. Bra!
2017-12-03

  KYREUS of Sweden
Respekt!
2017-12-03

  Bibbi VIP
Applåd!
2017-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP