Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
träder


som en tagg

taggtråd inte blå
himmel
taggtråd inte fri
flisor vassa som oronsmärtan bortom borta

gör något han hon
i det blå där
cirkel kommer tillbaka
det du
gör

haren ligger stilla men
stilla dig rör dig inte den
kan hoppa åt sidan




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 330 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-12-05 17:16



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
bra om haren.
2017-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Taly