Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tredje december...

 

 

blossande kinder av förtjusning

kvittrar glatt morgonkvisten 

ut i skyn och in i själen  




Fri vers av Rise Little One
Läst 435 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-12-03 16:09



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Jag tar ett djupt andetag och njuter...så gott det känns...
2017-12-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Fin naturlyrik, som gläder sinnet.
2017-12-04

  Marita Ohlquist VIP
Ljuvliga toner från livets orkester!
2017-12-04

  Blomma-Stjärna VIP
naturens under i fin poesi
2017-12-03

  Karina"Kia"
Härligt att kunna få energi av naturen.ta sig en promenad!

Så vackert fint skrivet!
Uppiggande frisk dikt!
2017-12-03

    ej medlem längre
Vackra ord.
2017-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One