Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslostorm


Får jag känna mig ledsen ikväll

Kan jag uttrycka min besvikelse över livet
utan att vara besvärlig eller otacksam

Får jag berätta om min rädsla

Att lämnas ensam

Får jag drömma om en annan värld i natt
och kan jag illustrera min längtan i den

Får jag lägga mig i din famn
och gråta utan att vara
besvärlig eller otacksam

Kan jag hålla i ditt räcke
när mitt faller som en ridå




Fri vers (Fri form) av Classico VIP
Läst 362 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2017-12-03 16:11



Bookmark and Share


  Rodin
Så fin
2019-07-12

  Nils-Robert
Så innerlig önskan till någon man tycker om. Så Bra uttryckt
2017-12-04

  Boneyfrank VIP
Känslan inringas perfekt. Tror många känner igen sig. Vackert uttryckt.
2017-12-04

    ej medlem längre
inlindad I en flagga
Du är på toppen nu +
2017-12-03

  Karina"Kia"
Wow! starkt om en känsla ensam i sin rädsla att bli lämnad..
Oro!

De två sista raderna är en riktigt fin pärla!

Bra här!
2017-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Classico
Classico VIP