Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Decembermåne

Decembermåne
och
när du sover
under vida vingar

faller vinterstjärnor
som små iskristaller
och tårar på en älskad kind.

Du är aldrig långt borta,
längs stigen finns avtryck
och alla dina berättelser
öppnar vintergatan,

stjärnhänder lyfter dimslöjor
och vingpennan formar orddroppar
ett brev till en saknad
med känslor som aldrig blev till ord.

En bris av rörelse
under decembermåne
som ett vingslag i tiden
om livet, om kärleken
och
om saknaden.

Copyright text och bild/ÄNGLAÖGON




Fri vers av Änglaögon
Läst 709 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2017-12-03 18:21



Bookmark and Share


  Stay Golden
Wonderous! :O
2017-12-22

  Cikoria Blå VIP
Du målar fint med dina ord.
2017-12-13

  Lena Själsöga Keijser
att
stiga in i dina ord
är för mig
andning
2017-12-11

    ej medlem längre
så oerhört skönt berörande skrivet
kärlek och saknad toner i guld.
2017-12-04

  Marita Ohlquist VIP
Berörande, vackert, vemodigt!
2017-12-04

  ULJO
Så sanslöst fint
2017-12-04

  Chawa VIP
Vackert gripande bildrika ord målade i milda toner av kärlek och saknad...
2017-12-03

  Maiah VIP
Vackra bilder i dina ord
2017-12-03

  Ronny Berk
Bildrikt talat, ja !
2017-12-03

    ej medlem längre
Berörande vackert..
2017-12-03

    ej medlem längre
Vackra poetiska slingor i din dikt.
2017-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Änglaögon
Änglaögon