Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att sätta mätbara mål.

Vi strävar mot ljuset
som blinda nattflyn
under lyktan

Vi kämpar med
blödande fingrar
mot graniten

Vi tror att vi lämnar
avtryck i leran
när vi krälar

När du bränt dig i ljuset
och ditt blodiga krafsade
slutligen upphört

När dina ofärdiga spår
suddats ut i tiden
väntar intet

Å ingen vet längre ditt namn.




Fri vers av Ellåtta
Läst 116 gånger
Publicerad 2017-12-03 20:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ellåtta
Ellåtta