Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag önskar

Jag önskar att jag inte var så orolig
att jag inte bara såg problem.
Jag önskar att jag vågade ta risker
och slapp sitta ensam här.

Jag önskar att jag inte tänkte på konsekvenser
vad som händer när jag öppnar upp min dörr.
Jag önskar att tiden inte gick så fort
och all andra hinner härifrån.




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 566 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-03 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream