Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag och månen!

Supermånen lyser så starkt.
Jag ser den till och med genom persiennerna.

Sover illa vid fullmåne.
Blir orolig och spänd.

Kuddarna vänds cirka trettio gånger.
Ändå låg jag och läste tills klockan blev halv tolv.

Summerar och summerar, men kommer aldrig till likhetstecknet.
Nu är det för varmt i sovrummet, stiger upp öppnar vädringsfönstret.

Går in till köket dricker ett glas vatten.
Kryper ner i sängen igen.

Min man sträcker ut handen och smeker mig över kinden.
Då somnade jag!




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 404 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-03 21:41



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Ja, tänk vad en ömsint och kärleksfull hand kan skänka lugn och ro!
2017-12-04

    Lars Gullberg
Va fint

smile
2017-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP