Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Citybanan

 

Tar rulltrappan ner

Till det undermedvetna 

Hamnar på fel spår 




Bunden vers (Haiku) av Onomatoprofet VIP
Läst 480 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-12-04 00:23



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
Oj, en kommentar som inte handlar om dikten!
2018-02-20

    Flickrummet
Oj, en text på svenska som inte handlar om Trump!
2017-12-05

  KattenKin VIP
Haha! En haiku i min stil, när det spårar så där intressant!
2017-12-04

  Stay Golden
Mind the gap!
2017-12-04

    ej medlem längre
Riktigt bra Haiku!
2017-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP