Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svek

jag trodde aldrig jag skulle uppleva den sortens smärta igen

hugget i magen

andnöden

panikkänslan av otillräcklig

oälskad, fel, fast rätt

det fanns inget jag inte gav

jag var full av kärlek

jag älskade honom besinningslöst

 

så kom blicken

jag är för slug jag ser jag ser jag ser

hur han lägger huvudet på sned, fingret på hakan 

han är begaistrad, ( hon/inte jag)

jag kräks inuti

mitt hjärta splittras i tusentals atomer 

Granatsplitter överallt, i ögonen i hjärtat 

århundradets mest intensiva explosion

 

det var menat, hugskottet 

nu sörjer jag insikten av avsaknad insikt om naivitet 

hur är det möjligt att det sker?

Igen.. hur?

Varför?

Vad är det jag skall lära mig?

vad är det jag måste genomgå 

skärselden är hinmelen med glödande peanuts

det här är  njursten med en komet

föda ett piggsvin

skita en joshua tree kaktus

kroppen på 100 global knivar

penetrerad av exorsisten

fa...va le jag är

 

allt jag vill är att leva i harmoni med den jag älskar

i lugn och ro, trygghet i frid.




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 777 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-11 05:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP